Çarşamba, Şubat 11, 2015

TREND: SÜET!!!



    2015 Şubat ayı yeni sezona geçiş yapacağımız şu günlerde, trend olmaya devam eden ve yerini daha da sağlamlaştıran 'süet' oldu kuşkusuz. Artık ilkbahar hatta yaz sezonunda bile dolabımızda süet parçalarımız eksik olmayacak. 

     2015 ilkbahar-yaz sezonu 70'lerin boho/bohem stiliyle daha çok karşımıza çıkan süet trendi; çanta, ayakkabı, yelek, tek parça elbiseler, ceketler ve daha fazlasıyla karşımızda olmaya devam edecek.  Süet parçaları en çok Zara, Gucci, Alberta Ferretti gibi ünlü marka ya da kreasyonlarda yeni sezonda görmek mümkün.

             Tek Parça Süet Elbiseler

       Kış mevsiminin yanı sıra ilkbahar/yaz mevsiminde süet kumaşlar baştan ayağa bizi sarmalayacak. Özellikle kemer aksesuarı ile ön plana çıkan tek parça elbiseler, camel rengin yanı sıra başka renklerle de karşımızda. Bohem/ boho tarzı her daim stil edinenler için cennet gibi bir sezon olacağından eminiz.



                Süet Çantalar

           2014 yılı sonlarına doğru trend olmaya başlayan özellikle püsküllü çantalar, süete soyunarak trend olma yolunda. Bu sezon sırt çantaların daha trend olduğunu ve değişik renklerle vitrinlerde yerini almaya başladı bile. Yeni sezon süet çantalar hem elegan hem de spor tarzlarıyla her zevke hitap ediyor.



                Süet Ceketler

           Mevsimlik olarak özellikle kullanabileceğimiz süet ceketler özellikle püsküllü kovboy veya kızılderili tarzıyla vitrinnlerde yerini aldı. Camel renk dışında renkler çeşitlendi. Özellikle asimetrik kesimli desen çeşidi ile bolca görebiliriz süet ceketleri.




         Süet Etekler

       Püsküllü süet eteklerin yanı sıra artık önü fermuarlı etekler daha trend bu sezonda.



Süet Ayakkabılar

Özellikle gladyo stil süet ayakkabılar Ocak ayı fashionweeklerde dikkatimizi çekmişti.




            Süet Yelekler
   
      Yeni sezonda püsküllü ve düz süet yelekler bizi sarıp sarmalayacak. Yeni sezon kreasyonlarda tasarımcılar özellikle beyaz dantel elbiselerle camel süet yelekleri kombinleyerek bizlere sundu.




            Süet Pantolonlar













trend süet, zara gucci alberta ferretti, 2015 ilkbahar-yaz trendleri, suede

0 yorum:

Yorum Gönder