Pazartesi, Şubat 23, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: SİNEM KOBAL



   Uzun bir aradan sonra sokak stillerine kaldığı yerden devam ediyoruz. Bugün sokak stili ilham perimiz ünlü oyuncu Sinem Kobal. 27 yaşındaki başarılı oyuncu daha çok dizi film elbiseleriyle göz önünde aslında. Biz ise ünlü oyuncu ve aynı zamanda reklam filmlerinin aranan yüzü Kobal'ın kendi sokak stillerini mercek altına aldık. 



Sinem Kobal Çocukluk Dönemleri


Sinem Kobal Kimdir?

    Aslen Rize Hemşinli olan oyuncu 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk döneminde 8 yıl bale eğitimi alır. İSTEK VAKFI Özel Acıbadem Lisesi mezunudur. Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alan Sinem Kobal, ilk kez Dadı dizisiyle 2001 yılında kariyerine adım atar. Ardından Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gösteri Sanatları Bölümü'nden mezun olur. 


   Kariyerinde dizilerle iyi çıkış yakalayan Kobal; Selena, Küçük Sırlar ve günümüzde Gönül İşleri gibi dizi filmlerle başarılı kariyerine devam etmektedir. Romantik Komedi sinema filminin 2 serisinde de rol oynamıştır. Garnier kozmetik markasının 2014 yılında yüzü olmuştur. 


  2014 yılında ayrıca ALL Dergisi için Milano'da fotoğraf çekimlerinde yüz olmuştur. Bir dönem ünlü futbolcu Arda Turan ile evliliğe doğru giden uzun süreli ilişki yaşamıştır. 



Sinem Kobal'ın Stilleri

   Sinem Kobal tipik Aslan Burcu kadınıdır. Morun mürdüm tonuna bayılıyor ve sıklıkla kullanıyor. Davet kıyafetlerinde Ay Koç Burcu özelliğini yansıtıyor  ve kırmızının açık tonlarını tercih ediyor. Günlük hayatta ve davetlerde beyaz renk yine sıklıkla kullandığı tonlardan. Kürklere ve ugg botlara oldukça düşkün olan Kobal, renkli ve yırtık jeanleri sıklıkla kullanıyor. 

DAVET KIYAFETLERİ

Beyazlar



Kırmızılar



CEKET ve PALTOLAR



DENİM JEANLER



RENKLİ JEANLER



ETEKLİ KOMBİNLER



KIŞIN VAZGEÇİLMEZİ SİYAH



UGG BOTLAR


YAZLIK ELBİSELER









BUGÜN SOKAKTA STİL: SİNEM KOBAL, sinem kobal stili, sinem kobal, 2015 street style

0 yorum:

Yorum Gönder