Salı, Şubat 24, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: BEHATI PRINSLOO



   Bugünkü sokak stili ilham perimiz Victoria Secret's meleklerinden 25 yaşındaki Behati Prinsloo. Behati Prinsloo 16 yaşında Kate Moss tarafından keşfedildiğinden beri biliniyor. Ancak şüphesiz 2014 Temmuz ayında ünlü şarkıcı Adam Levine ile evliliği ününe ün kattı. Bugün sade stilleriyle bize ilham verebilmesi için Behati Prinsloo sokak stilleri sizlerle.

Behati Prinsloo ve Annesi

Behati Prinsloo Kimdir?

   16 Mayıs 1989 yılında Namibya'da dünyaya gelir. Ancak aslen Güney Afrikalı'dır. Küçüklüğünde Afrika dili konuşur ve eğitim aldığı okulda İngilizce öğrenir. Cape Town Güney Afrika tatili için gelen ünlü model Kate Moss, Behati'yi 16 yaşındayken keşfeder. Storm Model Management kurucusu Sarah Dukans Behati Prinsloo'yu ajansına alır. 



   Behati Prinsloo Chanel, Zac Posen, Miu Miu, Prada gibi ünlü tasarımcıların podyumunda yürür. 2008 yılında Victoria Secret's sub-Brand Pink'in yüzü olur. Bir sonraki yıl 2009'da ise Victoria Secret's meleği olarak kariyerinde yükselmeye devam eder. 
  Maroon 5'in ünlü solisti Adam Levine ile Victoria Secret's şovlarında tanışır. Çift olaylı bir şekilde Temmuz 2014'te gözlerden uzak Meksika'da dünya evine girer. 


 Behati Prinsloo Stilleri

   Behati Prinsloo Boğa burcu kadını ama venüs yıldızı ikizler burcu olduğu için oldukça sade stillere sahip. Boho/ bohem chiccy kız takılmayı seviyor ve tarzı bohem diyebiliriz. Kovboy şapkalar, maksi boy etekler, içi peluş mantolar en çok kullandığı parçalar. Ara sıra edgy tarz kombinleriyle de görmek mümkün. 

   Bakalım Behati Prinsloo neler giymiş?

EDGY STİLİ


MAKSİ ELBİSELER


BOHEM/ CHİCCY STİLLER

 
ŞALVAR PANTOLON



KOVBOY ŞAPKALAR


JEANLER


YIRTIK JEANLER



İÇİ PELUŞ MANTOLAR


DAVETLER








bugün sokakta stil behati prinsloo, behati prinsloo style, behati prinsloo sokak stili, behati prinsloo

0 yorum:

Yorum Gönder