Pazar, Şubat 15, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: ALEXA CHUNG





     Bugünkü sokak stili ilham perimiz ünlü sunucu ve moda stil ikonu Alexa Chung. 31 yaşında ama hala 18 yaşındaki genç kızlar gibi. Fit görünümü ve birbirinden güzel stilleriyle bugün karşınızda olcak Alexa Chung.




Alexa Chung Çocuk Yılları

      Alexa Chung Kimdir?

   5 Kasım 1983 Birleşik Krallık, Privett doğumludur. Annesi İngiliz kökenli, babası grafik tasarımcı ve Çinli kökenlidir. 16 yaşında Reading Festivali'nde keşfedildi. Storm Model Management'de modellik yapmaya başladı. Elle ve Cosmogirl gibi dergilere model oldu. Sony Ericson, Fanta gibi şirketlerle genç yaşında çalıştı. King Collage Londra'da İngilizce Bölümü okudu.


Superga Dergisi, Madewell Koleksiyonu



 2000'li yılların başında çeşitli reality şovlar, moda programları sunmaya başladı. Moda TV, Chanell 4, MTV gibi kanallarda çalıştı. Vogue Editörü Anna Wintour tarafından 'fenomen' ilan edildi. Çeşitli gazetelerde bağımsız köşe yazıları yazdı. 2013 yılından itibaren artık dünyaca bilinen stil ikonu oldu. Maddewell için özel bir koleksiyon hazırladı. İtalyan spor ayakkabı markası Superga için yüz oldu.





                               ALEXA CHUNG STİLLERİ

     Tipik akrep burcu kadını Alexa Chung, günümüz Kate Moss'u olarak nitelendiriliyor. Çünkü bohem bir havası var, çiçek kız vintage stilleri ile biliniyor. Karl Lagarfeld ise onu tam bir İngiliz Hanımefendisi olarak görüyor. Gerçekten de İngiliz kadını havası gotik stillerini özellikle davetlerde sergiliyor. Ayrıca kalın opak çoraplı kombinleri ile kısa kalın çoraplı halleri diğer stil tüyolarından. 
     Renklere bakacak olursak; krem rengi, denim mavi ve kırmızı nüanslar sık kullandığı renkler arasında.
     Kürkler, denim kıyafetler, kayışlı deri ceketler, tulumlar, bahçivan pantolonlar, gömlek üzerine kazak ve jileler.. Hadi bakalım Aleksa Chung sokak stillerine:


DENİMLER

Bahçivan Pantolonlar


                                                 
Denim Tek Parça Elbiseler



Kot Jean Pantolonlar




ELBİSELER

İngiliz Hanımefendi Stilleri




Gömlek Elbiseler



Gömlek Üzerine Jileler




Tek Parça Elbiseler



Tulumlar




CEKET ve PALTOLAR

Kürkler



Deri Ceketler



Paltolar



Trençkotlar



TEK PARÇALAR

Kurdaleli Gömlekler



Kış Mevsiminde Etek Kombinleri



Yaz Mevsiminde Etekler



Kazaklar



Çizgili Bluzlar



ÇORAP TUTKUSU

Kalın Opak Çoraplar



Kalın Kısa Çoraplar



BOHO/ BOHEM STİLİ

















bugün sokakta stil alexa chung,, alexa chung style, 2015 street style, alexa cung

0 yorum:

Yorum Gönder