Perşembe, Mart 05, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: ÇAĞLA ŞİKEL


  Bugün sokak stili ilham perimiz ünlü manken ve güzel sunucu Çağla Şikel. 36 yaşındaki ünlü güzel anne Şikel, yaşına rağmen podyumlarda, ekranlarda fit görünümüyle disiplinli çalışmalarına devam ediyor. Hala 18 yaşındaki genç kızların hayat cıvıltısını yansıtan sokak stilleriyle, Çağla Şikel sokak tarzını mercek altına aldık. 


Çağla Şikel Kimdir?

  2 Ocak 1979 İstanbul doğumlu Çağla Şikel baba tarafından aslen Kars'lıdır. İlkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Devlet Konservatuarı Bale eğitimi alır. İlkokul, lise eğitimini Mimar Sinan Devlet Konservatuarı ve lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlar. 


Çocukluk Yılları

  1997 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılarak 1. seçilir. Aynı yıl Miss World Yarışmasında 4., Avrupa Miss Beauty olarak seçilir. 2003 yılına kadar Çin, Rusya, Mısır gibi ülkelerde defilelere çıkar. Cennet Mahallesi ve Görgüsüzler gibi ünlü dizi filmlerde oyunculuğunu da sergiler. 



Miss Turkey ve Miss World Güzellik Yarışması

  Uzun süre sevgili olduğu ünlü popçu Emre Altuğ ile 2008 Ağustos ayında dünya evine girer. 31 Ekim 2009'da Kuzey ve Mart 2012 yılında Uzay adlı iki erkek çocuk sahibi olurlar. Çift, evliliklerini 2015'in ilk aylarında anlaşmalı olarak sona erdirirler.



  Ünlü manken ve sunucu Şikel, 16 yıl ara verdiği baleye Samsun Devlet Opera ve Balesi eşliğinde Bach Alla Turca oyunuyla 2013 yılında geri döner. Şu anda ünlü şarkıcı Ali Şan ile Show Tv'de Her Şey Dahil adlı sabah kuşağı programını sunmaktadır.

Çağla Şikel Stilleri

  Çağla Şikel Oğlak burcu kadını ve dolayısıyla siyah, kahve tonlarına düşkünlüğü vardır. Ancak venüs yıldızı Akrep burcunda olduğu için siyaha düşkünlüğü ikiye katlanıyor ve bordo tonları da diğer sevdiği renkler arasında. Yine Venüs Akrep'ten kaynaklı zımbalara ve metal detaylara, deri kumaşlara bayılıyor. Ay burcu Balık, bazen mavi vazgeçilmezi ve cıvıl cıvıl giyinmekten hoşlanıyor. Ugg botlar, deri kıyafetler, miniler, zımba detay ayakkabılar, spor ya da edgy tarz stil tüyolarından. Bakalım ünlü mankenin sokak stilleri neler:


Edgy Stili


Spor Tarzı


Dalgıç Kumaş İspanyol Paçalar


Davetler


Deriler


 Jeanler


Mavi Tonlar


Siyah Tonlar



Parlak Zımba Botlar


 Ugg Botlar 


Miniler


Fular






BUGÜN SOKAKTA STİL: ÇAĞLA ŞİKEL, çağla şikel stili, cagla sikel, 2015 street style




0 yorum:

Yorum Gönder