Cumartesi, Şubat 14, 2015

RIHANNA JULIA SEEMANN ELBİSESİYLE



      Rihanna New York'ta, 2015 Sonbahar Adidas x Kanye West şovunda, Julia Seemann imzalı elbisesi ile göz kamaştırdı. Yeezy x adidas olarak da bilinen kreasyonun Sonbahar dönemi sunumuna Rihanna'nın yanı sıra Kim Kardishian, Beyonce ve ünlü şarkıcı eşi Jay-Z ile ünlü tasarımcı Aleksandr Wang da katıldı. 


  
      VFILES olarak bilinen ama pek tanınmayan genç tasarımcıların şovunda 2015 Güz koleksiyonundan Rihanna bir parça giydi. VFILES, New York moda haftalarına çıkma şansı fazla verilmeyen, moda okulu okumayan yetenekli tasarımcılara verilen genel bir kategori adı. Julia Seemann de bu genç ve başarılı tasarımcılardan. Seemann, Zürih İsviçre merkezli çalışıyor.

      Gelelim Rihanna'nın şov gecesi kostümüne: Dediğimiz gibi kıyafet Julia Seemann imzalı. Zürihli tasarımcı alttan başlayarak, koyu renk denimden gri yakalara ve gök mavisi peluş straplez üstlüğe geçiş yapmış. Rihanna'nın ceketinden görülmese de, mavi peluş straplez üstlüğün kırmızı rugan detaylı uzun kolları vardır.  Bu kostüme ait şemsiye siyah şapka da bulunmaktadır. 



       Peki Rihanna'nın ayakkabıları: Ayakkabılar Manolo Blahnik imzalı, beyaz dantel üstüne siyah pompaları olan ipli topuklular. 


                                          Bir başka Julia Seeman imzalı uzun şişme ceketi ile Rihanna










rihanna VFILES, RİHANNA, adidas x kanye west, julia seemann 2015 sonbahar


0 yorum:

Yorum Gönder