Cuma, Şubat 06, 2015

MY MEN: GÖKHAN TÜRKMEN




          Erkek stil ikonumuz bu hafta yerli bir isim: Gökhan Türkmen. Romantik ve buğulu sesiyle dinleyenleri mest eden, son dönemlerde hem özel hayatı hem de cuk oturmuş giyim tarzıyla göz önünde olan bir isim. Sesi kadar yapımcılığı ve ekstrem sporlara düşkünlüğü ile bilinen Türkmen'in giyim tarzı, saç stilleri, aksesuarları ve daha fazlasına siz erkek takipçilerimiz için göz atacağız. Ama önce Türkmen'in hayatına kısaca göz atalım.

       Gökhan Türkmen Kimdir? 

       1 Eylül 1983 İstanbul doğumludur. Türkmen, 1997 yılında gitar çalmaya başlar ve 2000 yılından sonra çeşitli mekan ve organizasyonlarda boy gösterir. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümü'nden mezun olur. Mezun olur olmaz şan dersleri alır. 


Gökhan Türkmen Çocukluğu,

     Gökhan Türkmen, Serkan Söylemez'e ait Büyük İnsan parçasını seslendirir aynı yıllarda. Youtube'da 5 milyon izlenme rekoru kırar bu parçayla ve iyi bir çıkış yakalar. Şarkının adıyla 2008 yılında ilk albümünü çıkarır ve ardından albüm parçalarına klipler çeker. 2010 yılında Yan Sen adlı parçasıyla radyo ve müzik kanallarında en çok çalınan klip ödülünü alır ve başarılarına başarı katar. 


Türkmen'in çıkış yaptığı ilk yılları

      1 Haziran 2012 yılında Ara adlı EP'yi çıkarır.  EP'deki Bitmesin adlı şarkının klibinde 2011 Best Model birincisi Tuğba Melis Türk'ü oynatır. Türk'le bir dönem gönül ilişkisi yaşar Gökhan Türkmen, ancak daha sonra ayrılırlar. Gökhan Türkmen, Gri grubunun Gece Saklar albümü yapımcılığını üstlenir. Grubun Günah Şehri klibinde de başrol oynar. 2014 yılındaa en son  En Baştan adlı albümünü çıkarır.


                                                     Tuğba Melis Türk ile Gökhan Türkmen

         2014 yılı ünlü sanatçı Gökhan Türkmen'in albümünün adı gibi 'en baştan' olur ve 31 yaşında dünya evine girer. Lise arkadaşı Sinem Aksoy ile evlenen Türkmen, şimdilerde heyecanlı bir baba adayı. 


                                                      Gökhan Türkmen ve eşi Sinem Aksoy

Peki esmer yakışıklısı ve Başak burcu duygulu adam Gökhan Türkmen'in stil tüyoları neler? Öncelikle son dönemlerde setre dar paça pantolon, çorapsız ayakkabı İtalyan tarzı giyindiği aşikar. Gökhan Türkmen tam Akdeniz erkeği desek yeridir, bu yüzden İtalyan tarzı kendi görünümüne en uyan stil. Çoğu Türk erkeği gibi siyah ya da lacivertlere boğmuyor kendini. Renkli ve şık tişörtler, ceketler kullanıyor. Şapkalar ve küpeler ise vazgeçemediği aksesuarlardan. 

      Gökhan Türkmen ve stillerine dair her şey şimdi karşınızda:

Erkeklerin en çok önem verdiği şüphesiz saç, sakal tıraşıdır. Ünlü sanatçı Türkmen'de gür siyah saçları ve yine gür sakallları ile dikkat çekiyor. Yıllar içerisindeki saç ve sakal tıraşı stilleri sizlerle,

Saç ve Sakal Stilleri,


,

Bereli ve Şapkalı Stiller, 





Son yıllarda Gökhan Türkmen, güncel erkek modasına uyum sağladı ve çorapsız espardi, slip-on ayakkabılar kullanmaya başladı. Son klibi Sen İstanbulsun'da şık görünümü ile dikkatleri iyice üzerine çekti. Şimdi de Türkmen'in İtalyan tarzını kendinde yorumlayışına bir bakalım:



                            Gökhan Türkmen'nin damatlık konseptinde 1920'li yıllara özgü ayakkabıları, garson yaka penguen ceketi ve papyonuyla şık vintage görünümde. 

                                                                 Vintage Stiller,




Tişörtleri,



Gömlekleri,



Ceketleri,



Kazak ve Hırkaları,




Yelekli Stilleri,



Gözlükler,




GÖKHAN TÜRKMEN'E DAİR:
Doğum Günü: 1 Eylül 1981
Burcu: Başak





gökhan türkmen, gökhan türkmen stili, style, men icon, erkek ikon, ikon, 2015 fashion


1 yorum:

  1. 2. sıradaki gözlük markası ne yada sen istanbulsun parçasındaki kullandığı iki gözlük markası nedir biliyormusunuz.

    YanıtlaSil