Perşembe, Şubat 19, 2015

2015 İLKBAHAR/YAZ GELİNLİK SAÇ/MAKYAJ TRENDLERİ


  İlkbahar/ Yaz sezonu tam anlamıyla nişan ve düğün törenlerinin mevsimi. Heyecanlı hazırlıklar devam ederken mutlu olmak yerine strese giren gelin adayları için yeni sezon gelinlik saç ve makyaj trendlerini mercek altına aldık. Her kadın veya genç kızın hayali herkesi büyüleyen güzel bir gelin olmak muhakkak. Telaşınız mutluluğunuzu bozmasın ve bu sezon en güzel gelin siz olun.


Mara Hoffman İlkbahar/Yaz 2015


  Peki, yeni sezondan gelin saç ve makyaj tüyolarını vermeye başlayalım: bu sezon bol makyajlara ve süslü işlemelere gerek yok, Sevgili Gelin Adayları. Bahar ve yaz çiçeği taçlar, doğal makyajlar ön planda. Göz makyajında gümüş rengi ve doğal kahverengi konturler ön planda.
 Siz en güzel mevsimde gelin olacaksınız ve kır düğünü yapmak da isteyebilirsiniz. Çiçek taçlara uygun bohem/ boho örgüler güzelliğinizi taçlandıracak adeta. Vintage dantel işlemeler, pelerin ve uzun duvaklar zerafetinize zerafet katacak bu sezon.

      Yeni Sezon Gelinlik Saç ve Makyaj Trendleri


Bohem/ Boho Saçlar

70'li yıllar bohem stili bu sezon gelinliklere de yansıdı. Doğallığın ön planda olduğu ve arkaya doğru katmanlı örgü topuzlarla dreamgirl havası katan hoş saç stilleri. Özellikle kollu vintage dantel işlemeli gelinliklerle doğru kombinlenebilir.



Düşük Topuzlar

Kendinize daha modern ve prenses havası katmak isterseniz düşük topuzlu ve ince zarif taç aksesuarlı saç stili tam size göre. Uzun pelerinli gelinliklere cuk oturan bir model. Ten rengi kontur üstüne hafif rimelli ve doğal dudak rengine uygun mat ruj kullanımlı makyajla saç modeli tamamlanmış.



Peçeler

Bu sezonun trendlerine damga vuran, peçeli gelin saç modeli hiç şüphesiz. 2015 Yeni Sezon Coutare Haute Paris Moda Haftası'nda Chanell'da görülen peçeli gelin saç modeli, gözleri kapatarak gizemli bir hava katıyor. Bu yüzden tek ön planda olan kısım dudaklar. Dudaklarınız için tonu belirgin rujlar kullanılabilir.


Doğal Çiçek Taçlar

Doğayla bütünleşmek ve özellikle kır düğünü gerçekleştirmek isteyen gelin adaylarına en uygun saç stili: doğal çiçek taçlı saç modeli. Rüya gibi sade bir düğün yaşamak isteyenler için uygun bir konsept. Doğal kahverengi tonlu göz makyajı ile doğal tonlarda rujlarla makyaj uygulayabilirsiniz. 


Yapay Çiçek Taçlar




Yapışık Doğal Topuzlar

Gelinliğimle ve makyajımla daha çok ön plana çıkmak istiyorum derseniz; aksesuarsız, doğal ve kafaya yapışık topuzlar tam size göre. Özellikle uzun işlemeli belirgin duvaklara en çok yakışan saç stili. Göze  gümüş rengi kontur uygulaması ve kırmızı rujlar, makyajda ön plana çıkan unsurlar.



Doğal Dalgalar

Kalın maşa ya da fırçalı taraklarla yapılan doğal dalgalar, genç gelin adayları için en uygun saç trendi. Dudakların ön planda olduğu makyaj uygulanabilir. Bu sezon zaten ağır göz makyajı trend değil. Doğallık daha ön planda.










2015 İLKBAHAR/YAZ GELİNLİK SAÇ-MAKYAJ TRENDLERİ, 2015 spring summer bridal haiir, 2015 bridal, 2015 ilkbahar yaz gelinlik






0 yorum:

Yorum Gönder