Çarşamba, Şubat 25, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: AHU YAĞTU


   Ahu Yağtu, bugünkü sokak stili ilham perimiz. Moda editörü, stil danışmanı ve bir dönem oyunculuk yapan 37 yaşındaki güzel model Ahu Yağtu, stil konusunda yol gösterecek ender isimlerden. Stil ikonu ödülüne sahip olan Yağtu, birbirinden çeşitli stilleri ile karşınızda.

Ahu Yağtu Kimdir?


Modelliğe Başladığı İlk Yıllar

   11 Temmuz 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelir. Çocukluğu Karşıyaka'da geçer. Anne ve babası Yağtu çok küçükken boşanırlar. 15 yaşında modellik yapmaya karar verir. 1993 yılından itibaren modellik kariyerine adım atmış olur. Moda editörlüğü ve stil danışmanlığının yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde oynar. Bir dönem fenomen yarışma programı Biri Bizi Gözetliyor'u sunar. Kampüsistan, Savcının Karısı, Kavak Yelleri gibi dizi filmlerde rol alır. 


İlk eşi Doğan Akçura ile

  2000 yılında daha 22 yaşındayken avukat Doğan Akçura ile evlenir. Çift 2005 yılında boşanır. 2012 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile evlenir. Bu evlilikten Kemal adlı bir erkek çocuk dünyaya getirir. 2013 Aralık ayında Yağtu-Yılmaz çifti boşanır. 



   2013 yılında Elle Style Awards'da Yılın Stil İkonu Ödülünü alır. Ahu Yağtu'nun kendine ait vintage butiği vardır. Ara sıra podyumlara çıkar ve stil danışmanlığı, moda editörlüğü mesleğne devam etmektedir. 



AHU YAĞTU STİLLERİ

   Ahu Yağtu 15 yaşından beri moda sektöründe ve moda sektörünün çeştli dallarında yer almaya devam ediyor. Yengeç burcu kadını olmasına rağmen kendi sokak stillerinde siyah ve kırmızı tonlar en çok kullandığı renkler. Jeanleri pek kullanmıyor ve gömleklere takıntı denecek seviyede düşkünlüğü var. Stil danışmanı olan Yağtu'nun elbette çok çeşitli stilleri var. Takı kullanmayı pek tercih etmeyen ünlü stil ikonunu bazen parıltılar ve beyazlar içinde görmek mümkün. Kendisinin vintage parçaları sevdiği de aşikar. 

Şimdi Bakalım, Ahu Yağtu stil tüyoları neler?

KIRMIZI-SİYAH KOMBİNLER


Etek-Gömlek

DAVETLERİN VAZGEÇİLMEZİ SİYAH


KIRMIZI ELBİSELER

VİNTAGE STİLLER


JEANLER


BOL PAÇALAR


CEKETLER


BEYAZ ELBİSELER


GÖMLEK ELBİSELER


YÜKSEKBEL KEMER




BUGÜN SOKAKTA STİL AHU YAĞTU, ahu yağtu stili, ahu yağtu , 2015 street style


0 yorum:

Yorum Gönder