Cumartesi, Şubat 14, 2015

KOVA BURCU KADINI VE MODA




        Şubat ayının ortalarındayız ve bugünler Kova burcunun günleri. Sıkı durun Kova burcu kadınları; bugün stiller, renkler ve kısacası modaya dair ne varsa size özel makalemizde. Kova burcu hangi stilleri ve renkleri sever, hangi tarz saçları kullanır... Bu günler yıldızınızın en iyi parladığı zamanlar ve göz önündesiniz şüphesiz.



                Kova Burcu Kadınları ve Karakter Özellikleri

         Hemen her yerde Kova Burcu kadınların, özgür ve arkadaş canlısıdır diye tanımlanır. Elbette doğrudur. Ancak asıl önemli özellikleri hırslı, kendi kararlarını başkasına bakmadan verebilen, cesur, duygularını kontrol edebilen ve rahatına en düşkün burç olmaları. Bir erkeğin, onun zevklerini ve konforunu yönetmesinden nefret ederler. Rahatına düşkün oldukları için çabuk sıkılabilirler.



                  Ve Moda...

             Tüm bu özelliklerini modaya uyarlayacak olursak; Kova kadınları kıyafetlerinde rahatlığı sever ve konfora fazlaca önem verir. Yönetilmekten hoşlanmadığı için ayrıca kendi ruh haline göre stil belirleme huyundan, gelecek trendleri önceden giyinebilir. Çabuk yorulup, sıkılabilirler. Bu yüzden eline geçen kıyafeti üzerine çekip dışarı çıkabilirler. Fazla yüksek topuklular kullanmazlar. Ve yine rahatlıktan dolayı maksi boy etekleri sıkça kullanırlar. Bu yüzden bohem/boho tarz tam da Kova Burcu kadını stilidir diyebiliriz. Salaş giyinmeyi severler çünkü özgür hissederler.



             Kendilerini eğlendirmeyi sevdikleri için parıltılı, parlak parçalara düşkündürler. Her türlü saç şeklini deneyebilirler. Kova burcu erkek karakterli bir burçtur. Dolayısıyla maskülen stilleri kullanan kadınlar, Kova Burcu kadınlarından da çıkar.



                       Hangi Renkleri Severler? 

       Özgürlüğün ve arkadaş canlısı olmanın adı Kova Burcu bir nevi. Bu yüzden özgürlüğün rengi mavi asıl renkleridir.  Cıvıl cıvıl olmayı sever ve cart renkleri rüküşlüğe yer vermeden kullanmasını iyi bilir. Zümrüt yeşili ve canlı pembe de diğer sevdiği renklerdendir. 




                       Aksesuarlar ve Kova Kadını

             Kova Burcu kadınları kıyafetlerin rengine uygun ayakkabı, çanta ve takı kullanırlar genellikle. Mesela zümrüt yeşili elbise varsa, zümrüt takılar kullanır. Özgün, otantik takıları takıp takıştırmaktan çok hoşlanırlar. Fular, bileklik, kolye her türlü aksesuar vazgeçilmezidir. 



                  Saç Stilleri

       Kova Burcu kadınları için belli bir saç tarzı yoktur aslında. Çünkü kendi ruh hallerine göre saçlarını kesebilir, dağınık bırakabilir veya uzun kullanabilir. Saç tokaları ve bantlarını istediklerinde kullanmayı severler. 



              
                   Günlük Sokak Stilleri



               Gece Davet Stilleri













kova burcu kadını stili, kov burcu, aquarius women fashion, 2015 astrology fashion

0 yorum:

Yorum Gönder