Salı, Şubat 24, 2015

MY MEN: BURAK ÖZÇİVİT


   MY MEN'de bu hafta beyefendi stil ikonumuz Burak Özçivit. Keskin bakışlı esmer ifadesiyle tam bir Akdeniz Türk erkeği profili çizen ünlü bir oyuncu. Fit fiziği ve son yıllardaki başarılı oyunculuk performanslarıyla göz dolduran, ketum ve sakin bir Türk Beyefendisi. 

   Burak Özçivit stilleri, davet halleri ve film kostümleriyle beyefendi takipçilerimiz için ilham kaynağı olacak bu makalemizde. 



Çocukluk ve İlk Gençlik Yılları

Burak Özçivit Kimdir?

  Aslen Gaziantepli olan ünlü oyuncu, 24 Aralık 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelir. Kazım İşmen Lisesi mezunu olur ve henüz 19 yaşındayken kariyerine adım atar. 2003 Best Model Of Türkiye Yarışmasında "gelecek vadeden" seçilir. Ancak Özçivit bununla yetinmez ve 2 yıl sonra Best Model Of Türkiye yarışmasına tekrar katılır. 2005 yılı Türkiye birincisi olur. Aynı yıl Best Model Of World Yarışması'nda "dünyanın en iyi 2. mankeni" seçilir. Network, Tween, Faruk Saraç gibi ünlü markaların defilelerine çıkar.



Best Model Yarışması

   Ancak mankenlik kariyerini yarıda bırakmayı tercih eder ve oyunculuğa adım atar. İlk dizisi Eksi 18 ile oyunculuğa başlar. İlk sinema filmi Musallat'ı 2007 yılında çevirir.  Bundan sonra Baba Ocağı, Küçük Sırlar gibi dizi filmlerle kariyerinde hızla ilerler. 


Baba Ocağı Dizi Filmi


   En çok kendisine yakışan ve karizmatik bir karaktere büründüğü dizi film Muhteşem Yüzyıl Malkoçoğlu karakteri olur. Bu karakterle 2012 yılında GQ Dergisi Yılın Oyuncusu Ödülü'nü alır. 2013 yılında başlanan ve şu an çalışmaları devam eden Malkoçoğlu sinema filmi için de aynı karakteri Burak Özçivit canlandıracak. 



   2013 yılında Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizi filminde Kamuran karakterini oynar. Başrollerini paylaştığı dizi filmde ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile özel hayatını paylaşmaya başlar. İkili 2014 yılında Aşk Sana Benzer sinema filminde başrol oynar ve film Ocak 2015'te gösterime girer. Burak Özçivit, oyunculuk kariyerine devam etmektedir. 




Burak Özçivit Stilleri  

   Burak Özçivit esmer görünümüne cuk diye oturan bir stile sahip. Çünkü karakterine ve fiziğine neyin nasıl yakışacağını bilen ender insanlardan. Tipik Oğlak burcu erkeği ve geleneksel, klasik, maskülen çizgilerden ayrılmıyor. Siyah ve kahverengi favori renkleri. Venüs ve Mars yıldızı Kova. Dolayısıyla rahat kıyafetleri de günlük hayatta tercih edebiliyor. Mavi renk tonları da bir diğer vazgeçilmezi. 



   Saç ve sakal tıraşı ise genç, yaşlı herkesi özendiren cinsten. Her şekilde istediği gibi saç ve sakallarını kullanabiliyor. 
     Şimdi bakalım, ünlü oyuncunun stilleri neler?

Saç ve Sakal Stili


AKSESURLAR
Fular

Şapka


Gözlük

KIYAFETLER

Jeanler

Hırka

Yelek ve Ceket

Tişört

Davet Stilleri

Film Stilleri

DERGİ ÇEKİMLERİ

Klasik Seçimler

Günlük Rahat Seçimler

Dergi Kapak Erkeği








MY MEN BURAK ÖZÇİVİT, burak özçivit, burak özçivit stili, erkek ikon



0 yorum:

Yorum Gönder