Cumartesi, Şubat 07, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: FATMAGÜL FAKI




          Fatmagül Fakı bugünkü sokak stili ilham perimiz. Uzun siyah saçları, esmer bronz teni ve renkli gözleriyle Türk kadınlarının aksine bir profili var Fakı'nın. Genellikle kumral, sarı saçların trend olduğu ülkemizde, doğal renkleriyle bir kadının daha zarif ve güzel görünebileceğini de gösteriyor Fatmagül. 


        Genç fenomen bir isim olan Fatmagül Fakı'nın sokak stillerine, neleri nasıl kombinlediğine birlikte göz atacağız. Öncelikle Fatmagül Fakı'yı tanıyacak olursak, 9 Şubat 1990 Konya doğumludur. 2010 yılında Aydın Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü'nden mezun olur. Ardından Türk Hava Yolları hostesliği yapmaya başlar. 2013 yılında Survivor yarışmasıyla ekranlarda da tanınmaya başlar. Asıl hayali sunuculuk mesleğinde yer almak olan Fatmagül, yarışma sonrası çeşitli programlarda sunuculuk yapar. Şu an Fatmagül Fakı'nın oyuncu Ali Yörenç ile evliliğe doğru ilerleyen ilişkisi vardır. Kova burcu olan Fatmagül, ünlü model Adriana Lima'ya benzerliği ile biliniyor.
           Fakı'nın stil tüyolarına geçecek olursak, sade giyinmeyi seviyor ve mat renkleri tercih ediyor. Belki de siyah saçları ve bronz teni bu şekilde daha çok ön plana geçiyor. Şimdi bakalım Fatmagül Fakı'nın sokak stillerine:


Gömlekleri,



Tek Parça Yazlık Elbiseleri,



Pantolonlu kombinler,





FATMAGÜL FAKI'YA DAİR:
Burcu: Kova
Doğum Günü: 9 Şubat 1990
Boyu: 1.63 cm.





fatmagül fakı, fatmagül fakı stili, street style, style, stil, 2015 fashion, moda

0 yorum:

Yorum Gönder