Çarşamba, Şubat 11, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: ADRIANA LIMA



          Bugün sokak stili ilham perimiz Victoria Secret's meleklerinden Adriana Francssesca Lima. 33 yaşındaki güzel modelin sokak stiline dair tüyoları bugün sizlere stil örnekleriyle sunmaya çalışacağız.
         Öncelikle bakalım İkizler burcu güzel ünlü melek Adriana Lima kimdir?


1997 Adriana Lima

            12 Haziran 1981 yılında Brezilya Salvador, Bahia'da dünyaya geldi.  Kökenleri Afrika, Amerikan Yerlisi ve Brezilya uyruğuna dayanır. Yerli bir elbise mağazasında 13 yaşında keşfedilen Lima, dindar ve fakir bir aileye sahipti. 1997 yılında Elite Model Management ile sözleşme imzaladı. Vogue ve Marie Claire gibi ünlü dergilere kapak kızı oldu. 1998 yılında ilk kez Victoria Secret's defilesine çıktı. 2003 yılında Victoria Secret's açılış mankeni oldu ve git gide kariyerinde ilerlemeye başladı. 2006 yılınnda Forbes.com'un En Güçlü 100 İnsan listesinde 99. sırada yer aldı. Ocak 2009'da ise Acun Ilıcalı'nın Show TV'deki Var Mısın Yok Musun? programına katıldı.
              Yine 2009 yılında NBA oyuncusu Hırvat kökenli Marco Jaric ile dünya evine girdi. Kasım 2009'da Valentine Lima Jaric ve Eylül 2012'de Sienna Lima Jaric adında iki kız çocuğu dünyaya getirdi. 2014 yılında Lima, eşi Marko Jaric'ten boşandı. 

         Şimdi sıra Adriana Lima Sokak Stillerinde: Lima, oldukça sade bir sokak stiline sahip. Podyumların aksine daha maskülen kombinlemeler yapıyor. Kışın uggy botlar, kürk yelekler ve siyah rengi sıkça kullanıyor. Kick boksu düzenli yapan Adriana Lima genellikle sportif tarzı tercih ediyor. Gelin bakalım Adriana Lima neler giymiş?


Jean Kotlar,



Davet Stilleri,




Pantolon Kombinleri,
                                             



Sportif Tarzlar,




Kürk Yelekler,




Uggy Botlar,




Tek Parça Yazlık Elbiseler,











bugün sokakta stil adriana lima, adriana lima style, adriana lima sokak stili, 2015 fashion

0 yorum:

Yorum Gönder