Pazar, Ocak 25, 2015

TÜRK MODEL LONDON FASHION WEEK'TE!!

                             

          Şubat 2015 Londra Moda Haftası'nda Türkiye için bir ilk gerçekleşecek! Tasarımcı Zeynep Kartal'ın Londra Moda Haftası'nda iki defilesinde Türk Model Gizem Barlak, dünyaca ünlü modellerle birlikte boy gösterecek.

          Medyada yer alan haberlere göre Model Gizem Barlak, moda dünyasındaki bu önemli organizasyonda yer alacağı için oldukça heyecanlı. Barlak,  "Medyadoktoru yapım, organizasyon ve menajerlikle 2016 yılı sonuna kadar bir sözleşme imzaladım. Zeynep Kartal'ın bu önemli defilesinde yer alarak Türk modellerin yurtdışında önemli projelerde yer alabileceğini göstermiş olacağım." dedi.

           Heyecanla beklediğimiz bu organizasyonda yer alacak olan Gizem Barlak kimdir?

                               

           Ankara doğumlu Gizem Barlak, ilk kez ekranlarda 2011 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem? adlı programda yer aldı ve tanındı. Ritmik jimnastik, atletizm ve bale alanlarında geçmiş yıllarda çalışmalar yapan Barlak, İstanbul'da bir üniversiteden Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık bölümü mezunu.

                                          
                Gizem Barlak'ın hayallerinden biri dünyaca ünlü McQueen, Roberto Cavalli ve Dior gibi tasarımcıların defilelerinde boy göstermek.

                                          



Gizem Barlak, zeynep kartal, magazine, moda magazin, 2015 london fshion week, moda haftası, stil, moda

0 yorum:

Yorum Gönder