Cumartesi, Ocak 31, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: EDA TAŞPINAR



      Bugünkü stil ikonumuz, bronz teniyle ekranlarda tanınan stil danışmanı, moda tasarımcısı ve iş kadını Eda Taşpınar. Türk kadınlarına stil örneği olabilecek nadir örneklerden biri olan Eda Taşpınar, bugün sokak stilinde hangi kombinleri ve hangi renkleri kullanmış birlikte bakacağız.

       Peki, Eda Taşpınar kimdir? Babası İstanbul Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar'dır. İstanbul doğumlu Eda Taşpınar, Türkiye'de Robert Koleji eğitimi ile Londra School of St.Martins Moda Bölümü eğitimini aldı. Londra'daki eğitim yıllarında Armani, Vivienne Westwood gibi ünlü markalarla çalıştı ve backstagelerde görevler aldı. Türkiye'ye dönerek ayakkabı ve çanta tasarlamaya başladı. Eda Taşpınar 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Kulübü'nü kurdu. Televizyon kariyerine CNN Türk'te Trendikon programıyla başladı. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın 'Yok Böyle Dans' programına katıldı.



        Eda Taşpınar'ı biraz tanıdıktan sonra stilleri hakkındaki tüyolara geçelim. Tipik Boğa burcu kadını Taşpınar, mat tonlardaki renkleri ve sade ama ilgi çekici kombinleri tercih ediyor. Ayakkabıları ise üzerindeki en önemli parçası desek yeridir. Stillerine bakılırsa Gladyo, bantlı ya da maskülen sivri burun ayakkabılardan hoşlanıyor. Kıyafetlerinde de en dikkatimizi çeken, gladyo ve hafif Kızılderili esintilerini taşımayı sevdiği. Pek fazla jeanli haline rastlamadığımız Taşpınar'ın en sevdiği aksesuar ise gözlükleri olsa gerek.

İşte Eda Taşpınar sokak stilleri ile karşınızda:
                                       
                                                         Jean ve Pantolonlar,



Gladyo Tarz,



                                                            
                                                          Tek Paça Elbise Kombinleri,



Kızılderili ve Retro Esintiler,





Yaz Sokak Stili,



Gözlükler,




Son olarak Eda Taşpınar'ın beğendiğim kombinleri,



EDA TAŞPINAR'A DAİR:
Doğum Günü: 1 Mayıs 1980
Burcu: Boğa
En Çok Kullandığı Renkler: Siyah (Kış mevsiminde), Nar Çiçeği Kırmızısı (Yaz mevsiminde)
Boyu: 1.80







eda taşpınar, street style, sokak stili, trendy, fashion, moda

0 yorum:

Yorum Gönder