Pazartesi, Ocak 26, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: TÜLİN ŞAHİN


                       
                      Bugünkü sokak stilimiz 'Sivaslı Cindy' lakaplı Türk top modelimiz ve stilist Tülin Şahin. Önce dünyaca ünlü model Cindy Crawford'a benzerliği ile bilinen Tülin Şahin'i biraz tanıyalım:
            Modelliğin yanı sıra yazar olan Şahin, ilk kez 14 yaşında doğduğu ülke Danimarka'da keşfedilir. Tv programını kaçırmamaya çalıştığım için kendi dilinden küçük yaşlardan beri sıkı disiplinli olduğunu sıkça duyarım. Modellik kariyerine 1998'de Paris'te adım atar. Türkiye'ye ise 1999 yılında Zeki Triko çekimi için gelir. Şahin, aynı zamanda markalara konsept danışmanlığı yapıyor. 
              Ünlü model ve stilist hakkında kısaca bilgi verdikten sonra gelin bir bakalım; Tülin Şahin sokakta neyi, nasıl kombinliyor, hangi renkleri tercih ediyor ve vazgeçilmezleri neler.
                    


         Tülin Şahin sokak stilinde yaz-kış demeden yüksek belli bol paça pantolonlardan vazgeçemiyor. Şahin pantolonlarında kemeri aksesuar olarak tercih ediyor. Kendisi hep belirtir, kadın her daim zarif olmalı diye. Ünlü modelin sokak stilini incelediğimizde zerafetine dikkat ettiği için bel inceliğini gösteren kıyafetler seçiyor.

Ve şapkalar..

Ünlü model şapkalara bayılıyor ve çeşitli türden şapkaları her mevsim kıyafetleriyle kombinliyor.


Tülin Şahin ayakkabı ve çanta uyumunda 'tek renk' kuralına uymamayı tercih ediyor. Ayakkabı rengini genellikle kıyafetin içinden bir renkle uyumlamayı seviyor.


Ünlü model biraz klasik elegan giyinmeyi seviyor dersek, pek yanılmayız sanırım. Uzun, kısa, blazer  kısacası her türden ceketler de vazgeçilmezleri arasında.



                 TÜLİN ŞAHİN'e Dair:
                 Burcu: Yay
                 Doğum Günü: 13 Aralık 1980
                Kitapları: 81 İl 81 Ünlü 81 Yemek (ciltli), Kral Prens ve Fakir, Siz Hala Diyet mi                            Yapıyorsunuz?
                 Ev Çok Kullandığı Renk: Kahverengi
                 Bildiği Dil Sayısı: 7
                          











street style, tülin şahin, sivaslı cindy, sokak stili, fashion, stil, moda, style

0 yorum:

Yorum Gönder