Cumartesi, Ocak 31, 2015

TREND BOL PAÇA PANTOLON NASIL GİYİLİR?



           Son yıllarda trend olan İspanyol ve bol paça pantolonlar, yeni sezonda yerini daha da sağlamlaştırarak trend olmaya devam ediyor. Ünlü tasarımcılar, Özellikle 70'li yılların esintisini 2015 ilkbahar/yaz kreasyonlarında fazlaca hissettirdi. 70'leri andıran bol ya da İspanyol paça pantolonların trend olduğu bu sezonda biz de sizlere hem yeni kreasyonlarda hem de ünlü stiller üzerinde nasıl kombinlendiğini göstermek istedik.
                    Peki İspanyol ve bol paça pantolon nasıl kombinlenir veya giyilir? 



             Öncelikle 70'li yıllar stilinde yüksek bel pantolonlar kullanılır. Dolayısıyla bel kıvrımı bu kombinde önem taşır. Dar üstlükler tercih edilir ki bel inceliği ortaya çıksın. Eğer bol üstler de tercih ederseniz, üstlükleri pantolon içine sokmanız bu tarzda oldukça şık olmanızı sağlar. Yine aksesuar olarak kalın ya da ince kemerler kullanabilirsiniz. Bu tarzda ayakkabılar ön planda değildir. Dolayısıyla genellikle yüksek topuklar tercih edilir. Boyu daha uzun göstermek için ayakkabı ucuna yakın pantolon boyu tercih etmelisiniz. 

                                                         Yeni Sezon Trend Örnekleri,                                                    





          Yukarıdaki örnek yeni sezon kreasyonlarından seçmeler. Görüldüğü gibi kovboy tarzı püsküller, kalın kemerler kullanılmış.

                                               Jean İspanyol ya da bol paça pantolon stilleri,




Ünlü stillerden örnek kombinler,










trendy, ispanyol paça pantolon, pantolon trend, bol paça pantolon, style, 2015 trendleri

0 yorum:

Yorum Gönder