Çarşamba, Mart 04, 2015

VOGUE TÜRKİYE 5 YAŞINDA!



  Vogue Türkiye 5 yaşında! Mart ayıyla birlikte 5. yılı kutlamaları yapan Vogue TR, özel Mart sayısıyla karşımızda. Türk modasında önde gelen kalemlerden Vogue TR, 5 ayrı Victoria Secret's meleği 5 ayrı kapak çekimiyle bir ilke imza attı. Özel bahar koleksiyonu ekleriyle, kaliteli kontrastlar ve renkleriyle yeni sezon tüyoları da Mart sayısında sizlerle. 


Meleklerle 5'te 5!

 Vogue TR, doğum günü kutlamalarını 5 ayrı Victoria Secret's meleğini 5 ayrı kapak yaparak gerçekleştirdi. Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Jourdan Dunn, Jesica Stam ve Fei Fei Sun.. 5 ayrı melekli 5 ayrı kapak bu aya özel çekimleri ayrıntılarıyla voguetr'den ve aşağıdaki videodan bakabilirsiniz. 



Türk Moda Tarihi

 Vogue Türkiye 5. yılında kutlamalara özel birçok ilke imza attı. Türk Modası tarihini yeniden ele aldı. Türk Modasının 350 önemli ismini bir araya getirip: Türk Modasında Kim Kimdir? konulu çalışmayla yeni bir adım attı. Moda tasarımcıları, ünlü stil ikonları, moda vizyonerleri, modeller, saç-makyaj artistleri, ünlü moda editörleri ve daha fazlası genç yeni isimlerle Vogue TR Mart sayısında. 


 Kar kış demeden Vogue Türkiye, Galatasaray Lisesi'nde Türkiye'nin en şahane moda sınıfı hayali fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 43 isimle yapılan çalışmanın bütün ayrıtıları yine voguetr'de.



Vogue TR 5. yıla özel Galasaray Lisesi çekim arkası

 Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil de doğum sonrası değişen yaşam tarzıyla bizlerle olacak. Vogue Mart sayısında yeni sezon baharın binbir rengiyle içinizi açacak adeta.

  Doğum günün kutlu olsun Vogue Türkiye!







VOGUE TÜRKİYE 5 YAŞINDA!, Vogue Türkiye, Vogue tr 2015 march, Vogue



0 yorum:

Yorum Gönder