Cumartesi, Mart 07, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: DERYA AÇIKGÖZ


  Bugün sokakta stil ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün styling danışmanı, menajeri ve aynı zamanda kız kardeşi Derya Açıkgöz. Ünlü stil danışmanı Derya Açıkgöz, şimdilerde stylingleri kadar güzelliği ile de çok konuşuluyor. Kendi blog sayfası olan Derya Açıkgöz'ün stylingleri ve sokak stilleri bugün gardroplarınıza ilham verecek. 


Derya Açıkgöz çocukluk dönemleri (Soldaki)

Derya Açıkgöz Kimdir?

  Aslen Sivaslı olan Derya Açıkgöz Belçika'da 1988 yılında dünyaya gelir. 2 ablası ve bir erkek kardeşi vardır. 16 yaşında katıldığı ses yarışmasında ünlenmeye başlayan ablası Hadise'nin müzik kariyerinin başlamasıyla birlikte annesi ve diğer kardeşleriyle Türkiye'ye taşınırlar. Kısa süre içerisinde Hadise'nin styling danışmanı ve menajeri olur. 



  Ablasının konser, davet, günlük stil danışmanlığı ile menajerlik işleri derken kendi styling bloğunu açar. Derya Açıkgöz instagram hesabıyla birlikte özel olarak takipçilerine yeni stiller hazırladığı kampanya düzenliyor. Kendi stil tüyolarını da bloğunda paylaşıyor. Sade, sakin ve şık bulduk bloğunu doğrusu. İsterseniz Derya Açıkgözün web sayfasını buradan takip edebilirsiniz.



Derya Açıkgöz Stilleri

  Derya Açıkgöz oldukça minimal stile sahip. Styling danışmanı olduğu için abartıya kaçmadan kombinlerinde tek starını oluşturmayı biliyor elbette. Stilettolar, tek parça streç kalem elbiseler, dar paçalar ve zaman zaman takipçileri için sade casual stiller ile karşımıza çıkıyor. Bakalım Derya Açıkgöz stilleri neler..

Minimal/Sade Stiller


Casual Seçimler


Jean Kombinleri


Pantolon Kombinleri


Davetler


Palto ve Ceket


Maksi Boy Etek/Elbise



Ve son olarak Takipçileri için hazırlanan Stylingler..








BUGÜN SOKAKTA STİL: DERYA AÇIKGÖZ, derya açıkgöz, derya açıkgöz stili




0 yorum:

Yorum Gönder