Pazartesi, Mart 09, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: DÜŞES KATE MIDDLETON


  Mutlu Haftalar! Bugün sokak stili ilham perimiz ünlü Birleşik Krallık Cambridge Düşesi Kate Middleton. 33 yaşındaki çiçeği burnunda anne Middleton, sade zarif ve sevimli halleriyle sevenlerini büyülüyor. Davet ve saray stillerinden çok casual ve türlü sporlara düşkünlüğü ile bilinen düşesin farklı stillerini sizlere göstermek istedik. Ama önce bakalım, Düşes Kate kimdir..


Düşes'in çocukluk Yılları

Kate Middleton Kimdir?

  Düşes K. Middleton, güney İngiltere Berkshire'de 9 Ocak 1982 yılında dünyaya gelir. Havayolu harekat memuru bir baba ve havayolu hostesi bir annenin 3 çocuğundan biridir. Asıl adı Catherine Elizabeth Middleton, küçüklüğünden beri geleneksel İngiliz sporu kriket ile uğraşmış ve çeşitli spor dallarına düşkünlüğü vardır. Dikkat edilirse Düşes Kate, gayet atletik, fit bir görünüme sahiptir. İskoçya St. Andrews Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü mezunu olur. Dük Prens William ile de burada tanışırlar. 2001 yılında ilişkileri başlamış olur. 


Düşes'in prenses olmadan önceki dönemleri

  Kate Middleton avam kamarasından yani halktan biri olduğu için basında ve sarayda prensle olan ilişkisi sansasyona neden olur. Ancak bütün bunlara rağmen Prens William ve Kate Middleton 20 Ekim 2010 tarihinde Kenya'da nişanlanırlar. 29 Nisan 2011 yılında ise dillere destan ve gayet saraya yakışır bir sadelikle Westminster Abbey'de dünya evine girerler. 



  Düşes Kate Middleton ve Prens William'ın ilk çocukları 22 Temmuz 2013 yılında George Mountbatten-Windsor adıyla dünyaya gelir. Prens George, Galler Prensi ve vefat etmiş olan Prenses Diana'nın ilk torunudur. 


İngitere Kraliçesi II. Elizabeth ve Düşes / Düşes ve Prens Williams Ailesi

Düşes Kate Middleton, şu an sıkıntılar geçirse de ikinci çocuğuna hamile kalmıştır. 

Düşes'in Stilleri

  Düşes Kate, Oğlak burcu kadınıdır ve geleneksel sade stillere düşkün. Ancak günlük hayatında daha çok casual, sportif stiller kullanıyor. Kahverengi, haki, beyaz ve pastel renk tonlarını kullanmayı seviyor. Elbette Kate Middleton'un şık düşes şapkaları, davet stillerini de paylaşmadan geçemeyeceğiz. Düşes'in stilleri sizlerle..

Casual Stiller


Jeanler


Sportif Stil


Düşes'in Şapkaları



Minimal/Sade Tercihler




Hamile Stili


Davet Stili


Düşes'in Yeşili


Düşes'in Beyazı


Paltolar











BUGÜN SOKAKTA STİL: DÜŞES KATE MIDDLETON, kate middleton, kate middleton style, kate middleton stili







1 yorum: