Çarşamba, Mart 04, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: ULYANA SERGEENKO


  Bugünkü sokak stili ilham perimiz ünlü Rus stil ikonu ve moda tasarımcısı Ulyana Sergeenko. 32 yaşındaki güzel tasarımcı Sergeenko ile moda dışına çıkarak sokak stillerine göz atmaya ne dersiniz? Kendini Rustik ve masalsı tarzıyla kanıtlayan Ulyana Sergenko, vintage stil severler için şık profilleriyle bugün karşımızda.


Ulyana Sergeenko Kimdir?

  30 Ağustos 1981 Sovyet Rusya döneminde Kazakistan Öskemen'de dünyaya gelir. Fotoğrafçılık eğitimi alır. Ancak maddi yetersizlikten dolayı eğitimini yarıda bırakır. Genç yaşta Rus milyarder Danil Khachaturov ile dünya evine girer. Moda dünyasında çalışmaya karar veren Sergeenko, kocasının maddi desteği ile ilk koleksiyonunu 2012 yılında Paris'te gerçekleştirir. Sergeenko-Khachaturov çiftinin şimdilerde 5 yaşında Vasilia adlı kızları vardır. 



Ulyana Sergeenko ve Ailesi

  Evliliği ile birlikte kariyeri de parlayan Sergeennko, 2012 yılından beri hızla tanınmaya başlamıştır. Tasarımlarında Sergeenko Valentine'nin desteği olur. Kim Kardishian, Lady Gaga ve Dita Von Tise gibi ünlü isimler sık sık ünlü Rus tasarımcının koleksiyonundan giyinmektedir.



Sergeennko, Dolce&Gabbana'nın koleksiyonundan giyinmeyi tercih ediyor. Masalsı, edebi ve Rustik tarz olarak betimlenen giyim stiline Sicilya tarzını benimseyen Dolce&Gabbana markasından giyinmeyi uygun buluyor. 

Ulyana Sergenko ve Stilleri

  Başak burcu kadını Ulyana Sergeenko, 19. yüzyıl, Rustik etnik stil, masalsı ve 50'ler stilinde giyinmeyi çok seviyor. Sık sık bu stillere uygun rustik eşarplar, şapkalar, dantel peçeler, çiçek taçlar tercih ediyor. Parlak, payetlerden uzak duran Sergeenko, transparan ve dantel işlemelere bayılıyor. Florasan çiçek desenler ve kabarık etekler bir diğer stil tüyolarından. Pek fazla jeanle göremediğimiz Sergeenko'nun zar zor bulabildiğimiz jeanli stillerini de sizlere sunacağız. 

19. Yüzyıl Tarzı


50'li Yıllar Stili


Rustik Etnik Tarz



Aksesuarlar


Vazgeçilmez Dantel İşlemeler


Şapkalar..



Eşarplı Stiller


Jeanler


Kat Kat Giyim 


Masalsı Tarz


Pantolonlar ve Şort



Transparan Elbiseler


Uzun Paltolar


Çiçek Desenli Kıyafetler





















BUGÜN SOKAKTA STİL: ULYANA SERGEENKO, Ulyana Sergeenko, Ulyana Sergeenko Street Style, Ulyana Sergeenko Stil ikonu


0 yorum:

Yorum Gönder