Cumartesi, Şubat 14, 2015

BUGÜN SOKAKTA STİL: ECE SÜKAN



     Bugün sokak stili ilham perimiz eski Vogue Türkiye Dergisi editörü ve ünlü model Ece Sükan. Türkiye'de stil danışmanlığı ve moda ikonu denince akla gelen ilk isim aslında Ece Sükan. Türkiye'den çok dünya moda basınında tanınan Sükan, 37 yaşında olmasın arağmen fit görünümüyle genç kızları kıskandırıyor.


Ece Sükan ilk yılları


            Ece Sükan Kimdir?

        Ankara 28 Mart 1977 doğumludur. İlkokuldan liseye kadar Ankara TED Koleji'nde eğitim görür. ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden 1998 yılında mezun olur. Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale yapar ve oyunlarda yer alır. Aynı yıl yıldızı parlar ve Best Model Of Turkey 3. güzeli seçilir. Profosyönel olarak mankenlik yapmaya başlar.
          Çocuk programlarında sunuculuk ve çizgi filmlere seslendirme yapar. 2008-2012 yılları arası Vogue Türkiye'de stil danışmanı ve editör olur. Öncesinde Marie Claire Moda Direktörü olarak çalışır. İstanbul Moda Akdemisi'de dersler verir.


          Ece Sükan, Türkiye'de pek duyurulmasa da moda dünyasının önemli isimleriyle ropörtajlar gerçekleştirir. Milano, New York, Paris ve Londra moda haftalarında kendi stilleriyle öne çıkar her sezon ve Karl Lagarfeld, Hüseyin Çağlayan, Valentino Garavani, Jean Paul Gaultier, Riccardo Tisci, Mathew Williamson gibi önemli isimlerle ropörtajlar yapan isim olur.
          2007 ve 2011 yılları arasınnda NTV'de Ece Sükan'ın Moda Evi ve Ece Sükan ile N-Moda programlarını hazırlayıp sunar.
           Vogue İngiltere, Vogue Çin, Vogue Japonya, Glamour ABD, Elle Decor İngiltere, Donna İtalya, T Stil New York Times, Stil gibi dünyaca ünlü yayınlarda yer alır.



           2014 Şubat ayında ABD'de Ece Sükan, tasarımcı Ümit Benan ile dünya evine girer. Ancak evllilikleri 6 ay kadar sürer ve boşanırlar.



                                                                 Ece Sükan Stilleri

         Gelelim ünlü model ve stil ikonu Ece Sükan'ın stillerine. Koç burcu kadını Ece Sükan, şüphesiz alev kırmızından vazgeçemiyor. Kırmızının yanı sıra hardal tonlarını da sıkça kullanıyor. Farklı renk kontrast geçişleri çok fazla stillerinde. Moda stil danışmanı olan biri, elbette son trendlere göre farklı tarzlarla karşımıza çıkıyor. Ama vazgemediği başka stil tüyosu, deri kıyafetler. Tek parça, etek, ceket... Her türlü deri parçalı stil ile Ece Sükan'ı göreblirsiniz. Ayrıca Koç burcuna özgü maskülen stilleri örnek alınacak cinsten. Kürkler ve kalem etekler yine vazgeçilmezleri.

Bakalım Ece Sükan Neler Giymiş:


                                                                   DERİ TUTKUSU


                                                                        Deri Etekler



Deri Tek Parça Elbiseler



Kısa Deri Ceketler




ETNİK VE BOHO TARZ

Etnik Stiller



70'li Yıllar



Bol Paçalar/İspanyol Paçalar




Kimonolar





CEKET ve PALTOLAR

Kısa ve Desenli Ceketler



Kürk Yelek ve Mantolar



Uzun Mantolar





TEK PARÇA ELBİSELER


Tek Parça Kısa/Midi Elbiseler



Uzun Tek Parça Elbiseler



Siyah Tek Parça Elbiseler




ALEV KIRMIZISI ve HARDAL RENGİ STİLLER



KALEM ETEKLER



MASKÜLEN STİLLER









bugün sokakta stil ece sükan, ece sükan style, 2015 street style, sokak stilleri


0 yorum:

Yorum Gönder