Salı, Şubat 24, 2015

BALIK BURCU KADINI VE MODA



   Balık Burcu zamanlarına girdiğimiz şu günlerde, Balık Burcu kadınları ve moda konusunu mercek altına aldık. Balık burcu olup kendine en çok yakışanı bulmak isteyenler ve Balık burcu eş-dostlarına güzel doğum günü hediyeleri almak isteyenler, makalemiz sizin için. Malum Balık burcunun biraz dalgınlık, kararsızlık özelliği var. Dolayısıyla yazımız aydınlatıcı olacaktır.

        Balık Burcu Kadınları ve Moda



  Bir yaz akşamı düşünün ki sahil kenarında upuzun şifon, su yeşili elbisesiyle hafif dağınık saçlarını toplamış ürkek adımlarla yumuşak ve derin bakan bir kadın yine ürkek bakışlar atarak gelir uzaktan. Bazen böyle şiir gibi kadınlar zamansız görünüverir. Balık kadınları da derin sular gibi sessiz sakin, romantik ve büyüleyici giyinmeyi sever. Yumuşak, şifon, ipek gibi kumaşlara düşkünlükleri güvende olma isteklerinden kaynaklanır. Rahatlık ve güven isteği Balık burcu kadınının tipik özelliklerindendir.



   Balık, burç kuşağının son burcudur. Dolayısıyla bütün burçlardan bir şeyler alıp benliğine sığdırmıştır. Tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel ve denizlerin derinliği kadar çeşitli zevkleri vardır. Oldukça yaratıcıdırlar. Çünkü yönetici gezegenleri hayal gücü geniş mavi Neptün yıldızıdır. 


1. Ne Tarz Giyinirler?


 Afrodit'i temsil eden Venüs yıldızı-bizim literatürümüzde Zühre- Boğa ve Terazinin yönetici yıldızıdır. Ancak Venüs Balık burcunun kardeş yıldızıdır. Venüsü Balık burcunda olan Balık kadınları daha şanslı olur. Afrodit, Balık kadınlarına en feminen ve en utangaç yanını bırakmıştır. 



  Duyguları sürekli değişir ve esnektir. Hangi gün ne giyeceğini duyguları belirler ve esnekliği ona rahat kıyafetler tercih ettirir. Korse türü rahatsız edici parçalardan hoşlanmazlar. Duygusal ve yine karmaşık duyguları sayesinde romantik ve vintage stilleri giyinir Balık kadınları. Kürkler, şifon, ipek uzun elbise ve etekler vazgeçilmezleridir. 

Uzun Etek ve Elbiseler


Kürkler


2. Hangi Renkleri Severler?

   Denizin derin sularından sahil açıklarına doğru mavinin her tonu.. Özellikle su yeşili, kayaların yumuşak grisi, güneşin altın parlaklığı, yakamozların gümüş rengi, lila rengi Balık burcunun tonlarıdır. Parıltıya, güzel mücevherlere Balık Burcu kadınları bayılırlar. Parlak kumaşlar ve ışıltılı mücevherler tam Balık burçlarının büyülü dünyasını taçlandıran parçalar.

GRİ


MAVİ


Su Yeşili


Lila


Altın Rengi


Işıltılı Mücevherler


Parlak Kumaşlar



3. Saç Stilleri

  Genellikle romantik ve feminen stillere sahip Balık Burcu kadınları; doğal dalgalar, kahve tonları, romantik topuzlar, bohem örgüler gibi tarzları benimser.



4. Makyaj Stilleri

   Doğal renklerden vazgeçmeyen Balık Burcu kadınları, genellikle koyu derin bakan gözlerine kahve tonları ve koyu mavi renk uygulamalılar. Zaten dolgun yanaklara sahip olduklarından ten renklerine göre şeftali tonu allıklar en uygun seçim olur. Pembe, tatlı turuncu rujlar gözlerin sezgisel ve büyülü bakışlarını örtmeyecektir. 




NOT: Resimlerde yer alan kadınların tümü Balık Burcuna mensuptur. Sırasıyla Elizabeth Taylor, Rihanna, Olivia Palermo, Miroslava Duma, Nebahat Çehre, Beren Saat, Eva Mendes, Hande Subaşı, Burcu Kara, Cindy Crawford, Eva Longaria, Karolina Kurkova, Nataly Kelley.











balık burcu kadını ve moda, balık burcu, pisces women fashion, pisces sign


0 yorum:

Yorum Gönder